Son Dakika Deprem Izmir / : Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, i̇zmir seferihisar merkezli 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Izmir / : Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, i̇zmir seferihisar merkezli 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, i̇zmir seferihisar merkezli 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika i̇zmir, i̇zmir güne körfezde meydana gelen depremle uyandı. Can kaybı ve yaralı sayısı artıyor. İzmir depremi şiddetini kandilli 6.9 olarak geçerken afad 6.6 olarak duyurdu. Afad, merkez üssü ege denizi'nin seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

İşte kandilli rasathanesi son dakika açıklaması ve i̇zmir depremi gelişmeleri. Afad'ın verilerine göre 4.2 büyüklüğündeki deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi. Verilere göre ise depremin şiddeti 4.1 olarak ölçüldü. Ahmet ercan'dan i̇zmir'e deprem uyarısı. Barutcu 14 mayıs 2021 06:46 son deprem.

Son dakika: İzmir'de deprem
Son dakika: İzmir'de deprem from www.halkinsesikibris.com
1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 30.10.2020 15:41 | son güncelleme: Foça'da ise 2.2 büyüklüğünde bağımsız bir deprem meydana geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. İzmir seferihisar açıklarında 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İnşaat mühendisleri odası (i̇mo) i̇zmir şubesi, deprem bölgesinde yer alan kent için hazırladığı raporu açıkladı. İzmir seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad'dan gelen son dakika açıklamasına göre i̇zmir'de meydana gelen depremin büyüklüğü 4.1 olarak belirtildi.

İzmir depremi şiddetini kandilli 6.9 olarak geçerken afad 6.6 olarak duyurdu. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre 6 kişi hayatını kaybetti, 202 kişi de yaralandı. Ege denizi'nde meydana gelen depremin büyüklüğü ve şiddeti merak ediliyor. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Ege ve marmara bölgesi'nde hissedilen çok şiddetli bir deprem meydana geldi. 30.10.2020 15:41 | son güncelleme: Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Kandilli afad son i̇zmir son depremler listesi merak ediliyor. İzmir seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın verilerine göre 4.2 büyüklüğündeki deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi. Deprem i̇zmir'in yanı sıra aydın, muğla, manisa, denizli, çanakkale, bursa, i̇stanbul, uşak, kütahya, bursa, yalova, tekirdağ ve edirne'de de hissedildi. İşte kandilli rasathanesi son dakika açıklaması ve i̇zmir depremi gelişmeleri. İzmir'in menderes ilçesi açıklarında deprem oldu.

Kandilli afad son i̇zmir son depremler listesi merak ediliyor. Verilere göre ise depremin şiddeti 4.1 olarak ölçüldü. İzmir valiliği açıklaması, i̇stanbul valiliği açıklaması. İnşaat mühendisleri odası (i̇mo) i̇zmir şubesi, deprem bölgesinde yer alan kent için hazırladığı raporu açıkladı. İzmir seferihisar açıklarında 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son dakika deprem haberleri: İzmir'de korkutan deprem
Son dakika deprem haberleri: İzmir'de korkutan deprem from img3.aksam.com.tr
Dün 17:14 i̇zmir'de depremde yıkılan binaların yerinde yenileri yükseliyor. İzmir seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin i̇zmir'in seferhisar ilçesinde 6,6 büyüklüğünde olduğu öğrenildi. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre; Son dakika haberi.i̇zmir'de yaşanan 6.6 şiddetindeki depremin ardından artçı sarsıntılar halen sürüyor. İzmir depremi türkiye'yi yasa boğdu. İzmir, çeşme ve kuşadası'ndan hissedildiği öğrenilen deprem paniğe neden oldu.

İnşaat mühendisleri odası (i̇mo) i̇zmir şubesi, deprem bölgesinde yer alan kent için hazırladığı raporu açıkladı.

İzmir, çeşme ve kuşadası'ndan hissedildiği öğrenilen deprem paniğe neden oldu. Dün 17:14 i̇zmir'de depremde yıkılan binaların yerinde yenileri yükseliyor. Afad, merkez üssü ege denizi'nin seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. İnşaat mühendisleri odası (i̇mo) i̇zmir şubesi, deprem bölgesinde yer alan kent için hazırladığı raporu açıkladı. Izmir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Verilere göre ise depremin şiddeti 4.1 olarak ölçüldü. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre; İşte kandilli rasathanesi son dakika açıklaması ve i̇zmir depremi gelişmeleri. İzmir'in menderes ilçesi açıklarında deprem oldu. İzmir'in seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İstanbul vali'sinden son dakika açıklaması geldi. Yeni izmir'de gece yarısı deprem yeni.

Afad, merkez üssü ege denizi'nin seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. İşte kandilli rasathanesi son dakika açıklaması ve i̇zmir depremi gelişmeleri. İzmir'de 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre;

Son Dakika İzmir'de 4.3 büyüklüğünde deprem - Son Dakika
Son Dakika İzmir'de 4.3 büyüklüğünde deprem - Son Dakika from foto.sondakika.com
Afad'dan gelen son dakika açıklamasına göre i̇zmir'de meydana gelen depremin büyüklüğü 4.1 olarak belirtildi. Foça'da ise 2.2 büyüklüğünde bağımsız bir deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 5,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. İzmir seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ahmet ercan'dan i̇zmir'e deprem uyarısı. Ege'de şiddetli bir deprem daha meydana geldi. İnşaat mühendisleri odası (i̇mo) i̇zmir şubesi, deprem bölgesinde yer alan kent için hazırladığı raporu açıkladı. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi.

Can kaybı ve yaralı sayısı artıyor.

Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, i̇zmir seferihisar merkezli 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ahmet ercan'dan i̇zmir'e deprem uyarısı. Deprem saat 14.51'de ege denizi'nde meydana geldi. Ege denizi'nde, i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 5,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. İzmir'in menderes ilçesi açıklarında deprem oldu. Yeni izmir'de gece yarısı deprem yeni. İzmir valiliği açıklaması, i̇stanbul valiliği açıklaması. Ege denizi'nde meydana gelen depremin büyüklüğü ve şiddeti merak ediliyor. Izmir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. İnşaat mühendisleri odası (i̇mo) i̇zmir şubesi, deprem bölgesinde yer alan kent için hazırladığı raporu açıkladı. Ege ve marmara bölgesi'nde hissedilen çok şiddetli bir deprem meydana geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. İzmir depremi türkiye'yi yasa boğdu.

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post